Botero traiteur

Voorgerechten (16 euro)
Rundscarpaccio, Parmezaanse kaas olijfolie en grof zout en peper
Gebakken ganzenlever met appeltjes
Vissoep 1 l (als gerecht 6 euro supplement)
Gerookte zalm op bord met zijn garnituur
Tomaat garnaal (supplement 6 euro als hoofdgerecht met frietjes)
Pappardelle en Parmezaanse kaas met (18 euro)
Met truffel
Met gerookte zalm, lente-ui en limoen
Met tongreepjes en kruiden boter supplement 4 euro
Stoofpotjes met frietjes (16 euro)
Vol-au-vent
Kerrie, kokos, limoen en kippenboutvlees
Vlaamse stoverij
Stoofpot van rundsvlees met rode wijn, spekjes en zilveruitjes
Tong en Tarbot festival (22 euro)

Tongfilets opgerold met zalm en tomaat, grijze garnaaltjes
Tongrolletjes met julienne van groentjes saffraan sausje
Tong gefileerd gebakken op molenaars wijze, sla en tomaat
Tongrolletjes kokos, kerrie, limoen en oosterse kruiden
Tarbotfilet, kaviaar van aubergine, zongedroogde tomaat en krokante courget
Tarbotfilet gegrild, sla, tomaat
Tarbotfilet met julienne van groentjes en grijze garnalen
Tarbotfilet Rossini en truffelsaus (supplement 6 euro)
Vleesgerechten (22 euro)
Gekonfijte eenden bil, groene boontjes en fine champagne saus
Ossobuco met Pappardelle
Lamskroontje kaviaar van aubergine, zongedroogde tomaat en krokante courget
Hertenkalffilet Rossini en truffelsaus (supplement 6 euro)

Koud hapje 8 min in de oven 200°
Coquille schelp met grijze garnaaltje en kabeljauw gegratineerd
Voorgerecht 12 min in de oven 200°
Tongrolletjes met julienne van groentjes saffraan sausje
Hoofdgerecht 12 min in de oven 200°
Tarbotfilet, kaviaar van aubergine, zongedroogde tomaat en krokante courget
Dessert
Classic cheesecake, verse aardbeien coulis en blauwe bessen
Prijs per persoon: 38 euro
www.botero.be
info@botero.be
056211124
Culinaire groet
Geert