Botero traiteur


Voorgerechten (16 euro)


Rundscarpaccio, Parmezaanse kaas olijfolie en grof zout en peper
Gebakken ganzenlever met appeltjes
Asperges op zijn Vlaams
Fijngesneden coquille met truffel tapenade
Gerookte zalm garnituur

Pasta en Parmezaanse kaas met (18 euro)


Met truffel tapenade
Met coquille, asperges kerrie en limoen
Met gerookte zalm

 

Stoofpotjes met frietjes (16 euro)

 

Vlaamse stoverij
Stoofpot rundsvlees en rode wijn

Visgerechten (22 euro)


Bouillabaisse coquille, tong, roodbaars, tarbot
Tarbot met tomaat en puree van olijfolie
Stoofpotje van asperges, lente-ui en gerookte zalm, gepocheerd eitje
Kabeljauw haasje à la nage met asperges, lente groenten en krieltjes

 

Vleesgerechten (24 euro)


Stoofpotje van kalfszwezeriken en kippenboutvlees en saus van ganzenlever
Filet pur pepersaus, boontjes en frietjes
Filet pur rossini (+6 euro)
Lamsnavarin lente groenten

 

Desserts (6 euro)

 

Assortiment mini gebakjes
Klassieke cheese cake met verse aardbeien saus
Tiramisu van aardbeien

 

www.botero.be
info@botero.be


Alle dagen open 056 21 11 24

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Botero gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details