Botero traiteur

Voorgerechten (16 euro)
Gebakken ganzenlever met appeltjes
Asperges op zijn Vlaams
Tataki van gegrilde filet pur blanc bleu
Blanc bleu filet pur gehakt met olijfolie, grove peper, sjalot
Slaatje gebakken speenvarken, asperges en gepocheerd eitjei
Gemarineerde zalm, advocado en limoen
Pasta en Parmezaanse kaas met (18 euro)
Tagliatelle met witte truffel, saus met truffel tapenade en jonge spinazie
Ravioli met Secreto, crème van ganzenlever en asperges
Met zalm en thai basilicum, spicy
Visgerechten (20 euro)
Roggefilet, jonge spinazie en gestampte patat, coulis van tomaat
Hamburger asperges, zalm en kerriemayonaise
Zalmfilet gegrild, Moghrabieh uit Libanon, zalfje van erwt en gepocheerd eitje
Vleesgerechten (20 euro)
Filet pur peper en bearnaise saus, boontjes en frietjes (suplement 4 euro)
Speenvarken traag gehaard, gebakken, asperges, spinazie en pickelspuree
Lamsgigot gegrild, Moghrabieh uit Libanon, erwtjes, boontjse, merguez en tomaaten
Hamburger van kalfswang, gebakken asperges en jonge spinazie, truffelmayonaise
Desserts (6 euro)
Warm appeltaartje
Tiramisu
Belgische aardbeien, verse slagroom
www.botero.be
info@botero.be
Alle dagen open 056 21 11 24