Botero traiteur


Voorgerechten (16 euro)


Gebakken ganzenlever met appeltjes
Asperges op zijn Vlaams
Tataki van gegrilde filet pur blanc bleu
Blanc bleu filet pur gehakt met olijfolie, grove peper, sjalot
Slaatje gebakken speenvarken, asperges en gepocheerd eitjei
Gemarineerde zalm, advocado en limoen



Pasta en Parmezaanse kaas met (18 euro)


Tagliatelle met witte truffel, saus met truffel tapenade en jonge spinazie
Ravioli met Secreto, crème van ganzenlever en asperges
Met zalm en thai basilicum, spicy

 

Visgerechten (20 euro)

Roggefilet, jonge spinazie en gestampte patat, coulis van tomaat
Hamburger asperges, zalm en kerriemayonaise
Zalmfilet gegrild, Moghrabieh uit Libanon, zalfje van erwt en gepocheerd eitje


Vleesgerechten (20 euro)


Filet pur peper en bearnaise saus, boontjes en frietjes (suplement 4 euro)
Speenvarken traag gehaard, gebakken, asperges, spinazie en pickelspuree
Lamsgigot gegrild, Moghrabieh uit Libanon, erwtjes, boontjse, merguez en tomaaten
Hamburger van kalfswang, gebakken asperges en jonge spinazie, truffelmayonaise

 

Desserts (6 euro)

 

Warm appeltaartje
Tiramisu
Belgische aardbeien, verse slagroom


www.botero.be

info@botero.be


Alle dagen open 056 21 11 24

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Botero gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details